Γλυφάδα: Την προσκάλεσε για ποτό στο μπαρ του και τη βίασε – Συνελήφθη 56χρονος
NewsroomΣυνελήφθη από την αστυνομία 56χρονος ιδιοκτήτης μπαρ - εστιατορίου στην περιοχή της Γλυφάδας, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία 31χρονης τη βίασε μέσα στο κατάστημα.
Το χρονικό
Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 56χρονος, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα του ίδιου και έπειτα την προσκάλεσε για ένα ποτό στο μαγαζί. Η γυναίκα δέχτηκε και κάθισαν από κοινού με την παρέα του ανωτέρω ιδιοκτήτη, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός του, όπου η ίδια κατανάλωσε δύο – τρία ποτά.
Περίπου στις 3:00 τα ξημέρωμα και ενώ είχαν μείνει μόνοι τους στο κατάστημα, η ίδια αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία και πήγαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, όπου η γυναίκα φέρεται να βιάσθηκε.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.
- Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο με αμερικανικά drones να χτυπούν εγκατάσταση συντήρησης πλοίων και υποβρυχίων στο Μπαντάρ Αμπάς
- Βριλήσσια: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κατάστημα - Για δευτερόλεπτα γλίτωσαν δύο άτομα
- Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες φανέλες για τη σεζόν 2026-27 - Φόρος τιμής στη Λεωφόρο
- Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος 20 ημερών στο «Άγιος Ανδρέας»