Αγρίνιο: Δεν τους άρεσε το φαγητό και λύγισαν σιδερένιο γκλοπ στο κεφάλι του εστιάτορα
NewsroomΘύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις αγνώστους, έπεσε 52χρονος επιχειρηματίας στο Παναιτώλιο Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφιάλτης του άνδρα ξεκίνησε τα μεσάνυχτα στο μαγαζί εστίασης που διατηρεί, όταν εισήλθε παρέα τριών ατόμων σε κατάσταση μέθης.
Οι άνδρες ζήτησαν φαγητό, ωστόσο ο ένας εξ αυτών έκανε παρατήρηση, με έντονο και επιθετικό τρόπο, στον επιχειρηματία για την ποιότητα. Ο 52χρονος προσπάθησε να τον οδηγήσει εκτός του καταστήματος και τότε ήταν που δέχτηκε επίθεση με σιδερένιο γκλοπ. Σύμφωνα με το Mega, τα χτυπήματα ήταν τόσο άγρια που λύγισαν το σιδερένιο αντικείμενο.
Εξαφανίστηκαν οι δράστες - Εκτός κινδύνου το θύμα
Χτύπησαν με αγριότητα τον επιχειρηματία στο κεφάλι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με την Αστυνομία να τους ψάχνει. Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.
Ο άνδρας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
- Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα