Άγιος Παντελεήμονας: Επεισόδιο με πυροβολισμούς σε ναργιλεδάδικο - Ένας τραυματίας
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ τα ξημερώματα για επεισόδιο στον Άγιο Παντελεήμονα. Λίγο πριν από τις 2:00, διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε 37χρονος, προσέγγισε κατάστημα με ναργιλέδες στην Αχαρνών και ξεκίνησε άγριος καβγάς.
Ο 37χρονος διαπληκτίστηκε για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο με θαμώνες του μαγαζιού και εκείνοι ξεκίνησαν να του πετούν καρέκλες και άλλα αντικείμενα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN έπεσαν και πυροβολισμοί. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν έναν κάλυκα και μία βολίδα.
Έπειτα από τον άγριο διαπληκτισμό στο μαγαζί, ο 37χρονος μπήκε στο όχημά του και οδήγησε μόνος του μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα και από εκεί κρίθηκε αναγκαίο να οδηγηθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» καθώς είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από θραύσματα.
Για το συμβάν έχουν ήδη πραγματοποιηθεί προσαγωγές, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ διερευνώνται τα ακριβή αίτια του επεισοδίου.
- Στη δικαστική αίθουσα για τα Τέμπη: Η πρώτη «ρωγμή» με τις αποζημιώσεις και τι σημαίνει για τη δίκη που ξεκινά σήμερα
- Έρχεται το ακριβότερο Πάσχα των τελευταίων χρόνων - «Κατά 20% υψηλότερες οι τιμές όλων των προϊόντων»
- Στον «πάγο» 8.000 μοτοσικλέτες μετά το μπλόκο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον διαγωνισμό για τις πινακίδες
- Η Αττική στον πυρήνα της κακοκαιρίας Erminio: Η σύγκλιση των ανέμων και η πανσέληνος ανεβάζουν την επικινδυνότητα