Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Τρίτης - Ποιο σημείο κλείνει
NewsroomΚλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από τη Λ. Κύμης (Κόμβος 10) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.
Oι εναλλακτικές διαδρομές
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:
Να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα είτε από τον Kόμβο της Λ. Κηφισίας (Kόμβος 11), είτε από τον Kόμβο της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9).
Να εισέλθουν στην Αττική Οδό είτε από τη Λ. Κύμης είτε από την οδό Πλαπούτα στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στη συνέχεια μέσω του κόμβου 11 (Λ. Κηφισίας - «Δακτυλίδι») να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.
Η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου