Θεσσαλονίκη: Βίντεο - ντοκουμέντο από διάρρηξη σε σπίτι - Το άδειασαν σε 11 λεπτά
NewsroomΑκόμη μια διάρρηξη σημειώθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να αδειάζουν σπίτι σε μόλις 11 λεπτά, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που έχει έρθει στη δημοσιότητα.
Όπως αναφέρει το Mega, οι δράστες παρακολουθούσαν τους ενοίκους και περίμεναν την ώρα που θα φύγουν από το σπίτι για μπουν στο σπίτι.
Πώς έδρασαν σε μόλις 11 λεπτά
Στις παρακάτω εικόνες φαίνεται ο πρώτος διαρρήκτης να εξετάζει το σπίτι και αφού βεβαιώνεται πως κανείς δεν είναι κανείς σε αυτό, -παρά το γεγονός ότι η τηλεόραση αλλά και όλα τα φώτα ήταν ανοιχτά-, φεύγει και καλεί τους συνεργούς του.
Στη συνέχεια, επιστρέφουν 3 άτομα, ο ένας από αυτούς πάει στην κάμερα ασφαλείας του σπιτιού και την κατεβάζει προς τα κάτω για να μην καταγράφει την δράση τους. Στην συνέχεια παίρνουν ένα σκαμπό και ξηλώνουν τον συναγερμό και τον βάζουν μέσα σε διπλωμένο πάπλωμα μέσα στο σπίτι για να μην εντοπιστεί και να μην ακουστεί.
Οι διαρρήκτες έκατσαν στο σπίτι 11 λεπτά, το έκαναν άνω κάτω, και έκλεψαν όλα τα χρυσαφικά και μετρητά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη μέρα οι ίδιοι οι δράστες φέρεται να «χτύπησαν» και σε άλλο σπίτι, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.
- Η γενιά που άλλαξε τις drag νύχτες στην Ελλάδα
- Μια ανάσα από την υπογραφή; Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ για τη συμφωνία
- Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
- Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ψάχνουν τις κάμερες οι αστυνομικοί - Τούρκος το 25χρονο θύμα