Κινέτα: Σπείρα διέπραξε περισσότερες από 23 κλοπές και μια ληστεία
NewsroomΣπείρα που, σύμφωνα με την αστυνομία, διέπραξε περισσότερες από 23 κλοπές και 1 ληστεία σε οικίες στην περιοχή της Κινέτας, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στην περιοχή των Εξαμιλίων Κορινθίας, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, μέλη της σπείρας, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας συνεργός τους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν συστηματικά, κλοπές και ληστείες.
Όπως έγραψε το ΑΜΠΕ, σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 κινητά τηλέφωνα και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.
Η Αστυνομία εκτιμά ότι η σπείρα αποκόμισε πάνω από 25.000 ευρώ.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών