Ελλάδα|09.06.2024 05:31
Πέλλα: Είχε στο σπίτι του 5,5 κιλά πυρίτιδα
NewsroomΠερισσότερα από 5,5 κιλά πυρίτιδα κατείχε στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας ένας 49χρονος, που συνελήφθη σε αστυνομική επιχείρηση.
Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για "μαύρη" πυρίτιδα που χρησιμοποιείται για την αναγόμωση φυσιγγίων.
Τι άλλο βρήκαν στο σπίτι του
Εκτός από την πυρίτιδα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το ίδιο σπίτι δύο κυνηγετικά όπλα, τέσσερις διόπτρες, δύο ανιχνευτές μετάλλων, ένα μηχάνημα αναγόμωσης κυνηγετικών φυσιγγίων, έξι πλαστικούς συγκεντρωτήρες αναγόμωσης, εκατό μεταλλικά καψύλλια και επτά φυσίγγια τυφεκίου.
Εις βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
- Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
- Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
- Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο