Τραγωδία στα Χανιά: Ναυαγοσώστης πέθανε στο νοσοκομείο, έπειτα από άγριο επεισόδιο σε παραλία
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στα Χανιά με θύμα νεαρό ναυαγοσώστη που διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατό να κρατηθεί στην ζωή.
Προηγήθηκε άγριος προπηλακισμός
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το flashnews.gr, προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με αγνώστους στις Καλύβες Αποκορώνου , οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και τον κυνήγησαν.
Κάποια στιγμή και ενώ το άγριο επεισόδιο ήταν σε εξέλιξη, ο άτυχος άντρας κατέρρευσε και διακομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων όπου εξέπνευσε.
Στις Καλύβες έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησαν σε προσαγωγές. Από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η αιτία του επεισοδίου που είχε τραγική κατάληξη σε αναμονή και της ιατροδικαστικής εξέτασης.
- Συγκινητικό βίντεο: Ελέφαντες ενώνουν δυνάμεις για να βγάλουν μικρό ελεφαντάκι από το νερό
- Από τον καύσωνα στα επικίνδυνα φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσει» 40άρια ο υδράργυρος
- «Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Άγριοι καβγάδες στα ρωσικά βενζινάδικα λόγω μεγάλης έλλειψης καυσίμων
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πρώην υποψήφια βουλευτής βάζει φωτιά σε χωράφι στα Ίσθμια