Ελλάδα|13.06.2024 07:28
Καβούρι: Η στιγμή της έκρηξης νάρκης - Μεγάλη επιχείρηση εξουδετέρωσης
NewsroomΜεγάλη επιχείρηση πραγματοποιείται στο Καβούρι για την εξουδετέρωση νάρκης η οποία εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Τρύπια Βάρκα. Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί ο εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.
Νωρίτερα ο δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες. «Σας ενημερώνουμε ότι στην βραχώδη περιοχή του Μεγάλου Καβουρίου εντός θαλάσσης σε βάθος 1,50μ. εντοπίστηκε αντιαρματική νάρκη», ανέφερε η ενημέρωση.
Η επιχείρηση διεξάγεται από κλιμάκιο εξουδετέρωσης εκρηκτικών υλών του Πολεμικού Ναυτικού.
Από τις 06:00 έως τις 08:00 απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων και πεζών στην περιοχή και ειδικότερα στη Λεωφόρο Καβουρίου, μετά τη διασταύρωση με την οδό Λητούς.
Διαβάστε ακόμη
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη