Ελλάδα|13.06.2024 14:35
Κύθηρα: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα που βρέθηκε καμένη - Ανοιχτό το ενδεχόμενο δολοφονίας
Ευλαμπία ΡέβηΘρίλερ με γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στα Κύθηρα και έφερε εγκαύματα. Από τις αστυνομικές Αρχές, προς το παρόν, είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Δίπλα της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε ένας αναπτήρας και ένα δοχείο από εύφλεκτο υγρό. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο εξετάζουν και το ενδεχόμενο αυτοχειρίας.
Τη γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, έχει αναγνωρίσει ο σύζυγός της, ενώ όπως γίνεται γνωστό δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.
Την ίδια ώρα, η οικογένειά της τονίζει πως δεν μπορεί να σκεφτεί ότι κάποιος θα ήθελε να τη βλάψει, ωστόσο περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα ρίξει ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό.
Διαβάστε ακόμη
- Βερολίνο: Πολύ πιθανή ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση στο Pride - Ανθρωποκυνηγητό σε σύνορα, τρένα και αεροδρόμια
- «Δύο μωβ απόψε και 10 στο σύνολο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του ιατροδικαστή της Μαφίας της Κρήτης
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok πως ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος και λίγο μετά βρέθηκε νεκρή
- Το «μεγάλο κόλπο» ενός λογιστή εταιρείας: Επί επτά μήνες εισέπραττε μισθούς πρώην υπαλλήλων