Ηράκλειο: Σύλληψη δύο ατόμων για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα
NewsroomΣτον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δυο αλλοδαποί (24 και 25 χρόνων) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Πιο συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες χθες (12.06.2024), ο 25χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να ταξιδέψει μέσω του Αερολιμένα Ηρακλείου στην Ιταλία επιδεικνύοντας πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο Αρχών Πολωνίας.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε προμηθευτεί το πλαστό έγγραφο από έτερο 24χρονο ομοεθνή του με τον οποίο είχαν ταξιδέψει την προηγούμενη μέρα από την Αθήνα στο Ηράκλειο και έναντι χρηματικού ποσού θα τον διευκόλυνε να αφιχθεί στον τελικό προορισμό του τη Νορβηγία, οπότε και οικείος του θα έστελνε το συμφωνηθέν ποσό.
- Νέα Υόρκη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την πόλη λόγω σφοδρής χιονοθύελλας
- Μια ανάσα από τη σύγκρουση ΗΠΑ - Ιράν: Θα χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν; Τα πιθανά τέσσερα σενάρια
- Χάος στο Μεξικό μετά τον θάνατο του «El Mencho»: Απαγόρευση κυκλοφορίας και προειδοποιήσεις σε ξένους πολίτες
- Κούλουμα στον Λόφο του Φιλοπάππου: Χαρταετοί χρωμάτισαν τον ουρανό της Αθήνας