Χανιά: Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του ναυαγοσώστη
NewsroomΕλεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα οι δύο 24χρονοι για το τραγικό περιστατικό στις Καλύβες. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια Χανίων προκειμένου να απολογηθούν για όσα έγιναν την Τρίτη το βράδυ στις Καλύβες με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 20χρονου.
«Το παιδί μας ήταν υγιέστατο, έπαιζε ποδόσφαιρο και έκανε συνέχεια εξετάσεις, δεν είχε κανένα θέμα με την καρδιά του. Θέλουμε δικαιοσύνη» ανέφεραν οι συγγενείς του 20χρονου που βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Οι συγγενείς τόνισαν πως το παιδί τους έπεσε νεκρό καθώς δέχθηκε επίθεση από 5 άτομα. Νωρίτερα είχε προστατεύσει κοπέλες που είχαν δεχθεί την παρενόχληση των 5, επισήμαναν οι συγγενείς.
- Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του