Ελλάδα|19.06.2024 07:15
Σεισμός στην Κρήτη: Τρεις δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά - Από 3 ως 3,4 Ρίχτερ
NewsroomΤρεις σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/6) με διαφορά λίγων λεπτών νότια της Κρήτης, σε θαλάσσιο χώρο. Πρόκειται για σεισμούς μεγέθους 3, 3,4 και 3 Ρίχτερ.
Οι τρεις σεισμοί
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο πρώτος σεισμός είχε μέγεθος 3 Ρίχτερ.
Ακολούθησε σεισμός με μέγεθος 3,4 Ρίχτερ και επίκεντρο 48 χλμ. ΝΔ της Παλαιοχώρας Χανίων. Το εστιακό βάθος ήταν 6,7 χιλιόμετρα.
Η τρίτη δόνηση είχε ένταση 3 Ρίχτερ επίκεντρο στο ίδιο σημείο. Το εστιακό βάθος ήταν 12,9 χιλιόμετρα.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα