Φωτιά: Υπό μερικό έλεγχοι οι εστίες σε Πάτημα Ασπροπύργου, Σχιστό Κορυδαλλού και Μενίδι
NewsroomΥπό μερικό έλεγχο τέθηκαν σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι φωτιές που εκδηλώθηκαν σήμερα στην Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Πάτημα Ασπροπύργου, Σχιστό Κορυδαλλού και Μενίδι.
Η φωτιά στον Ασπρόπυργο ξέσπασε γύρω στις 11.30 το πρωί σε χαμηλή και για την κατάσβεση της επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ ενώ από αέρος συνέδραμαν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
Στην φωτιά στο Κόκκινο Μύλο στο Μενίδι επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ομάδα ΜΕΤΠΕ και από αέρος 2 ελικόπτερα ενώ όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική υπέστη ζημιές ένα σπίτι καθώς και περίβολος χώρος επιχειρήσεων.
Η φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Σχιστό Κορυδαλλού εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί και για την κατάσβεση της επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, επτά οχήματα και δύο ελικόπτερα καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ.
Φωτιά σε ξερά χόρτα στο Ρίο
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης 20/06 σε υπαίθριο χώρο με ξερά χόρτα στο Ρίο, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε πλησίον της περιμετρικής, έξω από την Πάτρα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν στο σημείο επτά πυροσβέστες, με τρία οχήματα.
- «Καμπανάκι» για την ασφάλεια στις παραλίες: Σχεδόν οι μισές χωρίς ναυαγοσώστη - Γιατί κάθε χρόνο θρηνούμε θύματα
- Ο εκλογικός συναγερμός στο Μαξίμου, η Διαμαντοπούλου που τα φυλάει για Δούκα και ο αυξημένος πληθωρισμός
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός - Τι προβλέπει για τη Χεζμπολάχ
- «Δίχτυα» στη δεξαμενή των αναποφάσιστων ρίχνει η ΝΔ: Ανησυχία για χαλαρή ψήφο και υψηλή αποχή