Ελλάδα|20.06.2024 22:50
Ρόδος: Οριστικό λουκέτο για το beach bar με τις πλωτές ξαπλώστρες
NewsroomΤίτλοι τέλους για το beach bar στη Ρόδο, το οποίο προκάλεσε σάλο για τις… πλωτές ξαπλώστρες, αλλά και το πλήθος άλλων παραβάσεων που διαπιστώθηκαν κατά καιρούς.
Πώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους
Οι τίτλοι τέλους για το beach bar έπεσαν το πρωί της Πέμπτης (20/6/24). Το κατάστημα σφραγίστηκε από την Αστυνομία, καθώς έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από τον Δήμο Ρόδου για την υποβολή των εγγράφων που θα αποδείκνυαν ότι η λειτουργία του καταστήματος είναι νόμιμη, όπως μετέδωσε το MEGA.
Εκτός από τις τις παράνομες ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα, αντιδράσεις είχαν προκαλέσει πέρυσι και οι εικόνες με τους υπαλλήλους που βουτούσαν στο νερό, μέχρι τον λαιμό για να σερβίρουν τους πελάτες.
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια