Ελλάδα|25.06.2024 19:51
ΕΡΤ: Σε παύση η σύμβαση του δημοσιογράφου που συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Η ανακοίνωση
NewsroomΣε παύση η σύμβαση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».
Η καταγγελία
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) και κρατείται στο Α.Τ. Ομονοίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και συνελήφθη μετά από καταγγελία της γυναίκας.
Το θύμα φέρει σημάδια στο πρόσωπο ενώ αναμένεται και να εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Ο δημοσιογράφος αναμένεται να βρεθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη
- Η Γάζα ήταν το «πειραματόζωο» για τον πόλεμο στο Ιράν: Πώς το Ισραήλ επιτίθεται σε «τυφλούς» βαλλιστικούς στόχους μέσω ΑΙ
- Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
- Τι συνέβη όταν 16χρονη πήγε στην Τουρκία για να βάλει μαλλιά - Το αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο
- Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση