Εξάρχεια: Επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίρια
NewsroomΣε εξέλιξη βρίσκεται από τις 06:00 πρωί της Πέμπτης (11/4) επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια.
Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιείται σε δυο κτίρια τα οποία βρίσκονται υπό κατάληψη εδώ και ένα χρόνο.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε κτίριο στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Θεμιστοκλέους και εισήλθαν μέσα στο εσωτερικό του ενός κτιρίου σπάζοντας την πόρτα με πολιορκητικό κριό.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των κτηρίων που ο οποίος μίλησε στο OPEN TV η επιχείρηση ξεκίνησε μετά τη δικαστική εντολή και οι αστυνομικοί έσπασαν όλα τα λουκέτα και τις πόρτες.
Παράλληλα, στο σημείο βρίσκονται λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ. στα οποία επιβιβάζονται οι μετανάστες οι οποίοι έχουν βγει από τα κτίρια.
Έως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 90 προσαγωγές, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί. Στην επιχείρηση αυτή συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες.
Σε παράλληλη αστυνομική επιχείρηση σε σπίτι στην οδό Σολωμού συνελήφθησαν τρία άτομα που κατείχαν κάνναβη. Στην επιχείρηση αυτή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες.
- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
- «Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
- Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z