Ελλάδα
|
26.06.2024 22:30
Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη διακινητή που μετέφερε 11 μετανάστες
NewsroomΣυνολικά έντεκα μετανάστες επιχείρησε να μεταφέρει παράνομα -με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο- στο εσωτερικό της χώρας διακινητής, ο οποίος συνελήφθη χθες στην περιοχή του Τυχερού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών Αρχών ο οδηγός - διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης των αστυνομικών. Αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί εκτός οδοστρώματος μετά από πρόσκρουση σε τσιμεντένιο τοίχο, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί τραυματισμός των επιβαινόντων σε αυτό.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Διαβάστε ακόμη
- Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
- Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
- «Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος