Folli Follie: Πολυετείς καθείρξεις για την οικογένεια Κουτσολιούτσου και τους συνεργάτες - Oι ποινές
NewsroomΠοινές κάθειρξης από 10 έως και 17 έτη επέβαλε στα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και στους δύο συνεργάτες τους που κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση των παραποιημενων οικονομικών στοιχείων της Folli Follie, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Οι ποινές
Το δικαστήριο επέβαλε την μεγαλύτερη ποινή στον ιδρυτή του Ομίλου Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο, ανακοινώνοντας κάθειρξη 17 ετών στον 83χρονο κατηγορούμενο.
Στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο επιβλήθηκε κάθειρξη 11 ετών.
Στην Αικατερίνη Κουτσολιούτσου ανακοινώθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών.
Για τους δυο καταδικασθέντες συνεργάτες της οικογένειας Κουτσολιούτσου, οι ποινές είναι 10 έτη κάθειρξη για μία γυναίκα και 15 έτη στον καταζητούμενο πρώην στέλεχος του ασιατικού κλάδου της εταιρίας.
Η διαδικασία συνεχίζεται με την συζήτηση για τις αναστολές στην έκτιση των ποινών.
- Στον Άρειο Πάγο ο Σαμαράς για το Predator: «Η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει για την παγίδευσή μου»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συναγερμός για το τοξικό νέφος και στην Αττική - Έχει καρκινογόνες ουσίες
- Μία χάρη στον φίλο του Ινφαντίνο: Πώς ο Τραμπ άνοιξε συζήτηση για πολιτική παρέμβαση στο Μουντιάλ
- Επιστήμονες ίσως έλυσαν το μυστήριο του γιατί το 90% των ανθρώπων είναι δεξιόχειρες