Ελλάδα|27.06.2024 12:44
Τραγωδία στου Παπάγου: Nεκρός ο εργάτης που καταπλακώθηκε από το δέντρο
NewsroomΤραγωδία έχει σημειωθεί στου Παπάγου, όπου έχασε τη ζωή του εργαζόμενος της καθαριότητας, ο οποίος καταπλακώθηκε από δέντρο.
Ο εργαζόμενος καθαριότητας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
To περιστατικό σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Αργυροκάστρου. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Η αντιδήμαρχος πρασίνου και αυτόπτες μάρτυρες - συνάδελφοί του είναι στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το περιστατικό.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στην Ηλιούπολη: «Συγγνώμη, σας αγαπάμε πολύ» - Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη 17χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της και το σπαρακτικό σημείωμα
- Κλείνει το ιστορικό πολυκατάστημα Notos στη Σταδίου - Στον «αέρα» 300 εργαζόμενοι
- Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραμπούκικη επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Το σκεπτικό του δικαστηρίου
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Οι 35 χώρες του 70ού επετειακού διαγωνισμού (ep.15)