Ελλάδα|11.04.2019 11:44

Μεσολόγγι: Επίθεση σκύλου σε περαστικό - Στο νοσοκομείο ο 49χρονος

Newsroom

Ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης σκύλου σε περαστικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι. Πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέσα σε μόλις λίγες ημέρες στην περιοχή. 

Πιο αναλυτικά, επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχτηκε ένας 49χρονος που βρισκόταν στην περιοχή κοντά στην παλιά νομαρχία της πόλης. Ενώ περπατούσε, το αδέσποτο τού επιτέθηκε από πίσω, δαγκώνοντάς τον στο πίσω μέρος του γονάτου του. Τελικά, αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα δόντια του σκύλου, ζήτησε τη βοήθεια ενός οδηγού ταξί, ο οποίος και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. 

Εκεί, του χορηγήθηκε αντιλυσσική ένεση και αντιβίωση και όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί θα πρέπει να πάει ξανά το νοσοκομείο για επανέλεγχο. Ο 49χρονος άνδρας ανέφερε σχετικά με την περιπέτειά του στα «Νέα της Αιτωλοακαρνανίας»: «Στην αρχή τρομοκρατήθηκα αλλά αντέδρασα ψύχραιμα. Εδώ στο Μεσολόγγι το θέμα με τις επιθέσεις σκύλων είναι συχνά στην επικαιρότητα αλλά πραγματικά δεν το περίμενα να είμαι εγώ που θα δεχθώ επίθεση από ένα αδέσποτο σκύλο». 

επίθεσηΜεσολόγγισκύλος