Ελεύθερη η δικηγόρος που συνελήφθη έπειτα από μήνυση του γνωστού ποινικολόγου
NewsroomΕλεύθερη καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 43χρονη δικηγόρος που συνελήφθη μετά από μήνυση γνωστού ποινικολόγου (τον οποίο έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό) για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων.
Επίσης της επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον γνωστό ποινικολόγο.
Αφορμή για την κατάθεση της μήνυσης στάθηκε το γεγονός πως η 43χρονη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου παρουσιάστηκαν προσωπικά τους μηνύματα.
Η δικηγόρος κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα στην ανακρίτρια υποστηρίζοντας πως δεν προκλήθηκε καμία βλάβη στον 69χρονο καθώς από αυτά τα μηνύματα δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη στο απολογητικό της υπόμνημα αναφέρει μεταξύ άλλων πως με τον μηνυτή είχαν μία σύντομη ερωτική σχέση και αναφέρεται στην καταγγελία που έκανε σε βάρος του για ξυλοδαρμό.
Όπως τονίζει ο μόνος λόγος που εμφανίστηκε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή στις 28 Ιουνίου ήταν για να σταματήσει ο διασυρμός της ενώ φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του ποινικολόγου.
- Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Έβλεπε τη σφαγή από το 1,5 μέτρο σαν σινεμά» - Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας
- Πώς ένα άστοχο σουτ οδήγησε στον εντοπισμό της σακούλας με τα ανθρώπινα οστά στην Κυψέλη
- «Είναι ζωντανός»: Σώθηκε χάρη σε συγκλονιστικό βίντεο που έστειλε μέσα από τα συντρίμμια μετά την κατάρρευση στο Νέο Δελχί
- Μα γιατί ήταν εκεί; Έπεσε σε STOP και μετά... πήγε να το ξηλώσει