Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον θετό γιο του
NewsroomΚατέληξε ο 82χρονος από τη Θεσσαλονίκη που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 42χρονο θετό γιο του.
Ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί την περασμένη Παρασκευής στο Παπανικολάου με σοβαρά τραύματα κεφάλι. Όταν έμεινε μόνος του με τον γιατρό του εκμυστηρεύτηκε πως τον είχε χτυπήσει ο θετός γιος του. Ο γιατρός ειδοποίησε την αστυνομία, όπως ορίζει η νομοθεσία.
Ο 42χρονος, που έχει προφυλακιστεί, αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται και ισχυρίζεται ότι ο 82χρονος γλίστρησε ενώ έκανε μπάνιο.
«Ο άνδρας μου έπεσε»
Την ίδια εκδοχή έδωσε και η μητέρα του. «Έπεσε ο άνδρας μου μέχρι να πάω εγώ μέσα πήγε να ξανασηκωθεί και ξαναπέφτει, πάω εγώ πέφτω και εγώ γιατί είχε νερά. Κακό να κάνει το παιδί μου; Τι λέτε καλέ; Να το υπογράψω αν θέλετε! Σας λέω έπεσε ο άνδρας μου στο μπάνιο, πάω να τον σηκώσω πέφτω και εγώ πάμε να σηκωθούμε ξαναπέφτουμε με χτυπήματα ήμασταν. Όπως έπεσε που πήγε να βγει χτυπάει στις βρύσες στο μπάνιο, το παιδί μου δεν έκανε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.
- Γιατί ο Τραμπ στέλνει στρατιώτες στην Πολωνία; Το «άδειασμα» στη Γερμανία και οι εκλεκτοί
- Περιμένοντας τον Τσίπρα: Το νέο κόμμα, το αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ και το «βελούδινο» διαζύγιο στη Νέα Αριστερά
- Εντολή Μαξίμου για «γκάζια» στην Υγεία: Τα έργα που μένουν στα χαρτιά και τα 120 εκατ. ευρώ
- Restart για τον Προαστιακό Δυτικής Θεσσαλονίκης και τον ΟΛΘ: Σίνδος σε 15' και η νέα γέφυρα-εξπρές στο λιμάνι