Κρήτη: Χτύπησε τη σύντροφό του και είπε στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε σε τροχαίο
NewsroomΠεριστατικό άγριας ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στα Μάλια της Κρήτης το Σάββατο και μάλιστα ο θύτης προσπάθησε να καλύψει την πράξη υποστηρίζοντας ότι η σύντροφός του είχε τραυματιστεί σε τροχαίο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο νεαρός άνδρας 21 ετών και η 27χρονη σύντροφός του αμφότεροι κάτοικοι της περιοχής, κλήθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από το ΕΚΑΒ, υποστηρίζοντας ότι είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.
Οι γιατροί κατάλαβαν ότι τα τραύματα δεν μπορεί να είχαν προκληθεί σε τροχαίο
Ωστόσο, όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα παρατήρησε ότι οι τραυματισμοί της δεν ήταν συμβατοί με το είδος των τραυμάτων που συνήθως προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα. Ακολούθησε προανάκριση και διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στη γυναίκα, ασκώντας της βία, ανατρέποντας τη δήλωση για τροχαίο ατύχημα.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο νεαρός άνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- Έτσι ψήφισαν οι χώρες σχετικά με την παραμονή του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision
- Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική νοσηλεία, η αναβολή όλων των εμφανίσεων και η αντικατάσταση στο «Voice»