Ελλάδα|11.07.2024 15:47
Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Προφυλακιστέος ο 44χρονος κατηγορούμενος
NewsroomΠροφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.
Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορία-οπλοχρησία νωρίς το πρωί οδηγήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να απολογηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ο εκτελεστής του άτυχου τοπογράφου. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν με αποτέλεσμα ανακρίτρια και εισαγγελέας να του «δείξουν» το δρόμο για τη φυλακή.
Διαβάστε ακόμη
- Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή της βενζίνης στο τέλος Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Τα ανύπαρκτα μέτρα για τη νέα ακρίβεια, τρεις δηλώσεις που δεν έκαναν Μακρόν - Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης και οι ελιγμοί του Άδωνι για τις παραιτήσεις στον ΕΟΔΥ
- Το παρασκήνιο της τριμερούς στην Κύπρο: Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Μακρόν - Χριστοδουλίδης
- ΕΟΔΥ: Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι μετά τις παραιτήσεις και τις καταγγελίες για επίθεση - Οι αιχμές και η παρότρυνση