Γιώργος Καραϊβάζ: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου
NewsroomΣυνεχίζεται στο μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Τα δύο αδέλφια, ένας 41χρονος και ένας 49χρονος, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες.
Η δίκη βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων μαρτύρων. Μέχρι στιγμής, έχουν καταθέσει τέσσερα άτομα, με έναν από αυτούς, τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, να θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός μάρτυρας. Ο μάρτυρας αυτός φέρεται να είχε προμηθεύσει τους κατηγορουμένους με κινητά τηλέφωνα και να είχε ανταλλάξει μηνύματα με άτομα του οργανωμένου εγκλήματος.
Προηγουμένως, είχαν καταθέσει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, η σύζυγός του, η αδελφή του και ένας αυτόπτης μάρτυρας. Το δικαστήριο θα αξιολογήσει τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για να αποφανθεί για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων.
Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς οι καταθέσεις των μαρτύρων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της απόφασης, μεταδίδει η ΕΡΤ.
- Σε άτυπη «καραντίνα» το νοσοκομείο Αττικόν μετά την έξαρση γαστρεντερίτιδας - Τι δηλώνει ο Διοικητής
- Οι επιστήμονες είναι σχεδόν βέβαιοι: Μέχρι το 2030 θα έχει σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ θερμοκρασίας
- Τσίπρας: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη της ΕΛΑΣ - «Συγκινητική η ανταπόκριση»
- Πυροβολισμοί στα Πατήσια: Νέα στοιχεία για έναν από τους συλληφθέντες - Οι 15 μαχαιριές στη Βαρυπόμπη και η σύλληψη για ναρκωτικά