Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε 20χρονος κολυμβητής που είχαν χαθεί τα ίχνη του
Ελευθερία ΣπυράκηΝεκρός εντοπίστηκε 20χρονος κολυμβητής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή της Σάμης, στην Κεφαλονιά.
Ο Μπέντζαμιν εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Σάμης και η σορός του μεταφέρεται στο λιμάνι της Σάμης.
Πού χάθηκαν τα ίχνη του
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπέντζαμιν βρισκόταν πάνω σε καταμαράν, στο οποίο εργαζόταν, που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης και κάποια στιγμή βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό.
Η οικογένειά του ενημέρωσε από χτες, Πέμπτη, για την εξαφάνισή του και έχουν ξεκινήσει έρευνες στο νησί από πλωτά και εναέρια μέσα που «χτένισαν» την περιοχή.
Η έκκληση της μητέρας του στα social media
«Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Μπέντζαμιν» έγραψε η μητέρα του 20χρονου στα social media, όταν εξαφανίστηκε.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών