Ελλάδα|12.07.2024 19:30
Συναγερμός για εξαφάνιση 15χρονης από το Παγκράτι
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στο Παγκράτι για την εξαφάνιση 15χρονης Υβόννης Φωτεινής Π. Τα ίχνη της 15χρονης χάθηκαν στις 4 Ιουλίου, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, μετά από αίτημα της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Υβόννη Φωτεινή Π. έχει ύψος 1,70 μ., είναι 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης από το Παγράτι, φορούσε γκρι σορτς, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Διαβάστε ακόμη
- Η γαλλική ακροδεξιά «τρίβει τα χέρια της» μέσα στο χάος - Πώς Λεπέν και Μπαρντελά στήνουν προεκλογικό σκηνικό
- Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»
- «Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων
- Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!