Ελλάδα|12.04.2019 16:29

CD-ROM από το «Ορόσημο», InStyle, People & TV Έθνος στο Έθνος της Κυριακής

Newsroom

Με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, έρχεται ο απόλυτος οδηγός για τους μαθητές του Γυμνασίου, του Λυκείου κι όσων προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Με το κύρος των φροντιστηρίων Ορόσημο, κυκλοφορεί από την Κυριακή μία σειρά CD-ROM με την ύλη όλων των προαναφερθέντων βαθμίδων εκπαίδευσης. Ακόμη, έρχεται το InStyle.

Eνα από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία περιοδικά παγκοσμίως, που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες stars του κόσμου για να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους ιστορίες, αλλά και τα beauty και fashion μυστικά τους. Μαζί το People και το TV Έθνος. Κι αυτή την Κυριακή, πάρε το Έθνος στα χέρια σου...

ΠΟΛΥΒΙΒΛΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ 2019 σε CD ROM - ΕΚΘΕΣΗ/ΕΚΘΕΣΗ

Το ΕτΚ και τα Φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ προσφέρουν σε όλους τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οδηγούς μελέτης σε cd rom, για να κάνουν σωστές επαναλήψεις και να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά. Περιλαμβάνεται η ύλη για όλες τις τάξεις Γυμνασίου, Λυκείου και τις Πανελλαδικές

Ακολουθούν τα cd rom

  • Κυριακή 21/4: Μαθηματικά - Βιολογία
  • Εκτάκτως Μεγάλο Σάββατο 27/4:  Φυσική, Χημεία, Αρχαία, Λατινικά.
  • Επισυνάπτονται οι ροζέτες και οι χάρτινες θήκες από τα cd rom

InStyle

Μπέττυ Μαγγίρα Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλά για τις δύο κόρες της και το πόσο της μοιάζουν, τον τρόπο που κρατά ζωντανή τη σχέση της με τον σύζυγό της μετά από 17 χρόνια κοινής ζωής, για τη μόδα και το ρόλο της ως κριτή στο My Style Rocks.

Κόρα Καρβούνη Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για τις αντιθέσεις της προσωπικότητάς της, τη σχέση της με τη μόδα και τον Γιώργο Λάνθιμο.

Αντωνία Καούρη Η μουσικός και τραγουδίστρια δηλώνει πως δεν θα άλλαζε την εμφάνισή της για χάρη της καριέρας της, αποκαλύπτει τα μυστικά της για καλλίγραμμο σώμα και εξηγεί γιατί δεν θα πήγαινε στην Eurovision.

Στέφανος Ζαούσης Ο Στέφανος Ζαούσης, ο ευρηματικός fashion editor, window stylist του attica και style consultant της Estée Lauder, μιλά για την αντρική μόδα πάνω από τα 40 και δίνει συμβουλές στους νεότερους.

Lorena Vasquez H master blender του ρούμι Zacapa μιλά για την περίοδο που ήταν η μοναδική γυναίκα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, την οικογένεια και την καθημερινότητά της.

Αντώνης Σταμόπουλος Ο ηθοποιός μιλά για την οικογένειά του, την εφηβεία του, την κρίση στην Ελλάδα και τον τρόπο που έχει αποφασίσει να την αντιμετωπίσει.

Iman Η σούπερ σταρ μιλά για τη σχέση της με τα παιδιά και τα εγγόνια της, τον έρωτα με τον David Bowie και την νέα της αγαπημένη ασχολία, το κέντημα!

Εύα Τσάχρα Η τραγουδίστρια που μας έχει εντυπωσιάσει με τις μεταμορφώσεις της στο Your Face Sounds Familiar παραδέχεται πως δεν κάνει όνειρα και μιλά για τη μόδα, αποκαλύπτοντας το πιο ακριβό κομμάτι της ντουλάπας της.

Spring Flings 4 Influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους beauty προϊόντα και εξηγούν τους λόγους που έχουν πάντα θέση στη ρουτίνα ομορφιάς τους.

Style Starts Here! Συμβουλές για να βάλετε στο καθημερινό σας στιλ τα έντονα μοτίβα και τις δυναμικές αποχρώσεις.

Office Style Μεταμορφώστε το στιλ σας στο γραφείο με έξυπνα τρικς!

E&O Tο αγαπημένο γευστικό spot του Λονδίνου προσγειώνεται στην Αθήνα και μας σερβίρει ένα μενού με ασιατική καταγωγή και fusion φιλοσοφία, με φόντο έναν luxury χώρο στον όγδοο όροφο του Athens Marriott Hotel.

PEOPLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ημουν πάντα εγκρατής και επιφυλακτικός». Ο απολογισμός της ζωής και της καριέρας του. Η διαχείριση της δημοσιότητας και οι επιρροές της προσφυγικής οικογένειάς του. Πώς τον έχει διαμορφώσει η 10ετής σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δουλεύω 18 ώρες την ημέρα για την Εφορία». Δεν θυμάται πότε πήρε τελευταία φορά ρεπό, δεν του αρέσουν οι διακοπές και ο καυτός ήλιος του καλοκαιριού, ενώ πιστεύει ότι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου είναι όταν αυτός πεθαίνει. Καλώς ήρθατε στο πολύπλοκο σύμπαν του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Στέλλα Γκαντώνα: «Είμαι ανταγωνιστική με τον εαυτό μου». Θα μπορούσε να είναι καθηγήτρια φιλολογίας, αν δεχόταν μοιραία την αλληλουχία των γεγονότων της ζωής της. Δεν είναι όμως του χαρακτήρα της. Γοητεύτηκε από τη δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ, ρίσκαρε και προφανώς κέρδισε. Αν και τα Σαββατοκύριακα, όταν οι άλλοι διασκεδάζουν ή ρεμβάζουν, εκείνη φοράει το κοστούμι της ενημέρωσης παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο του OPEN.

Ειρήνη Τζώρτζογλου: Η Ελληνίδα που κέρδισε στο βρετανικό Master Chef.

Tζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Σαν βόμβα έσκασε η αναγγελία του γάμου της παρουσιάστριας και του πολιτικού, αφού δεν είχε δημοσιευτεί τίποτε περί επανασύνδεσης του ζευγαριού, που είχε χωρίσει πριν από έναν χρόνο.

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: H Λατίνα ποπ σταρ και ο πρώην αθλητής του αμερικανικού φούτμπολ έχουν κλείσει τα αυτιά στις Κασσάνδρες και ζουν ευτυχισμένοι την κάθε στιγμή.

TV ΕΘΝΟΣ

Η Ζέτα Δούκα μιλά για τη νέα εκπομπή «Thrive» του ΑΝΤ1 επιβεβαιώνει πως έχει πρόταση από το Χάρη Ρώμα για το «Καφέ της Χαράς» και αποκαλύπτει την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Διπλό σοκ στο Τατουάζ: Άγρια καταδίωξη του Ορφέα από την αστυνομία, ξαφνικός χωρισμός για Όλγα και Στέφανο.

Master Chef: Έξι πρώην παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής βγάζουν τον φετινό μεγάλο νικητή.

Οι πειρατές του Αιγαίου: Η θρυλική ιστορία των αδελφών Μπαρμπαρόσα έρχεται στη συχνότητα του Open.

Συνεντεύξεις: Η Μπέσυ Μάλφα μιλά για το ρόλο της στο «Ου φονεύσεις» και η Γαλήνη Τσεβά για την επιστροφή της στην tv με γκεστ εμφάνιση στο «Σόϊ».

Ρεπορτάζ: Τα συμβόλαια και τα ριάλιτι την επόμενη σεζόν στο Star και η «μάχη» Ντούσκα Τάμτα στα στοιχήματα της Eurovision.

Στην ενότητα Life, λύσεις και tips για τη μεγάλη γενική καθαριότητα του σπιτιού την άνοιξη, μυστικά αντιγήρανσης και διατροφής και νόστιμες συνταγές για την Κυριακή των Βαϊων.

ΟρόσημοπροσφορέςTV ΈθνοςPeopleInStyleΕΘΝΟΣ της Κυριακής