Ελλάδα|15.07.2024 08:12
Ο καύσωνας στράβωσε τις γραμμές του τρένου στην Πάτρα
NewsroomΟ παρατεταμένος καύσωνας που συνεχίζεται στη χώρα μας και κάνει το θερμόμετρο να χτυπάει «κόκκινο», στράβωσε μέχρι και τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ στην Πάτρα, σταματώντας τα δρομολόγια.
Γιατί στράβωσαν οι γραμμές
«Λόγω των συνθηκών καύσωνα που επικρατούν στην περιοχή της Πάτρας, δημιουργήθηκε στρέβλωση γραμμής στην περιοχή της ισόπεδης διάβασης της οδού Κανελλοπούλου», αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο ΟΣΕ.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΣΕ αναφέρεται επιπλέον ότι «παρόμοια περιστατικά εκδηλώνονται σε ακραίες συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών μεγάλης διάρκειας».
Πάντως λόγω του προβλήματος στις γραμμές αποφασίστηκε η διακοπή των δρομολογίων του προαστιακού μεταξύ Πάτρας και Ρίου.
Διαβάστε ακόμη
- Τραμπ: Ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει αν το Ιράν τηρήσει τα συμφωνηθέντα
- Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία του 21χρονου στην Αμμουδάρα: Τον πυροβόλησε 6 φορές και μετά τον κλωτσούσε
- Τέλος από τη Θεσσαλονίκη η Ryanair - Η ενημέρωση στους εργαζόμενους
- «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»: Μαθήματα... κλίσης έκανε η Κωνσταντοπούλου στον Μηταράκη