Ελλάδα|15.07.2024 12:03
Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός από θερμοπληξία 23χρονος ΑμεΑ – Συνελήφθησαν οι γονείς
NewsroomΣοκ προκαλεί η είδηση πως ένας 23χρονος ΑμεΑ πέθανε από θερμοπληξία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Εύβοια.
Όπως έγινε γνωστό, ο 23χρονος ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες ζούσε με την οικογένειά του στην Αμάρυνθο, όπου οι γονείς διατηρούν κατάστημα εστίασης.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας την ίδια ήμερα, το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με το evima.gr.
Δεν είναι γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες ο 23χρονος έφτασε να πάθει θερμοπληξία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν.
Διαβάστε ακόμη
- Πόλεμος στο Ιράν: Όλα δείχνουν ότι ο Χαμενεΐ είναι νεκρός - Πώς φτάσαμε στη σύρραξη και ποια η επόμενη ημέρα
- Συναγερμός στη βάση της Σούδας: «Σφραγίζεται» υπό τον φόβο επίθεσης του Ιράν - Τι λέει η κυβέρνηση
- Εξωγήινος Εμμανουήλ Καραλής: Αδιανόητο άλμα στα 6,17 μ. - Έγραψε ιστορία ξανά
- Σπάνια πορσελάνη από την κινεζική δυναστεία Γιουάν ανακαλύφθηκε σε ναυάγιο στη Σιγκαπούρη