Ελλάδα|18.07.2024 18:40
Αποτροπιασμός στην Ημαθία: Άνδρας έδεσε σκύλο και τον έσερνε με το αγροτικό του
NewsroomΠεριστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε στα Παλατίτσια, στην Ημαθία, όπου ένας οδηγός αγροτικού έδεσε έναν σκύλο από τον λαιμό, και άρχισε να τον σέρνει με το όχημά του στον δρόμο.
Σύμφωνα με το pelop.gr, ένας πολίτης της περιοχής στην Ημαθία είδε το συμβάν να λαμβάνει χώρα μπροστά του και με το κινητό του τράβηξε βίντεο και το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μάλιστα, η Γιάννα Καραγιαννάκη εκ μέρους της, ΑΜΚΕ «Εθελοντική δράση – Η γη των αδέσποτων», προέβη σε καταγγελία στις Αρχές, καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας αν και τράβηξε το βίντεο αρνήθηκε να το καταγγείλει επίσημα.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν το ζώο ήταν ήδη νεκρό όταν ο δράστης το έδεσε η το σκότωσε σέρνοντας το στην άσφαλτο, πράγμα το οποίο θα δείξει η νεκροψία νεκροτομή.
Διαβάστε ακόμη
- Τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Ελλάδας για τη Μικρασιατική Καταστροφή: «Προχώρησε σε μαζικές σφαγές και καταστροφές»
- «Φωτιές» ανάβει η συζήτηση για το επίδομα ανεργίας: Οι διαφορετικές απόψεις στο «γαλάζιο» εσωτερικό και τα πυρά της αντιπολίτευσης
- Μαζωνάκης: Alert για πιθανή θρόμβωση στα πρώτα 10 λεπτά της πλασμαφαίρεσης - Το διαγραμμένο βίντεο της γιατρού και οι καταγγελίες για την αδρεναλίνη
- Φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό: Δυσχέρεια στην κυκλοφορία - Εικόνες από το σημείο