Ελλάδα|23.07.2024 08:07
Βόλος: «Γάζωσε» με καραμπίνα δέντρα γιατί άκουγε θορύβους
NewsroomΕντολή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έδωσε η Eισαγγελία προκειμένου να εξεταστεί 46χρονος από τη Νέα Ιωνία Βόλου, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας «γάζωσε» με καραμπίνα τα δέντρα του πάρκου μπροστά στο σπίτι του.
Ο ίδιος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα όπου ανέφερε πως περίεργοι και έντονοι θόρυβοι στην γειτονιά δεν μπορούσε να κοιμηθεί.
Αντί να καλέσει την αστυνομία, πήρε την καραμπίνα που είχε στην κατοχή του, να βγει στο μπαλκόνι και να αρχίσει να πυροβολεί προς το πάρκο, απέναντι από το σπίτι του.
Τρομοκρατημένοι οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, ο 46χρονος συνελήφθη και μετά την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.
Διαβάστε ακόμη
- Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
- Σοβαρό ατύχημα σε τελετή υποδοχής αεροσκάφους στον Άραξο: Κατέρρευσε η σκάλα - Τρεις τραυματίες
- Ηράκλειο: Νεαροί μαχαίρωσαν πορτιέρη σε μπαρ επειδή... έφαγαν πόρτα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Ιστορικό ορόσημο στο Τέξας: Φορτηγό παρέδωσε φορτίο χωρίς οδηγό - Δείτε βίντεο