Θεσσαλονίκη: 40χρονη «παγίδευσε» 39χρονη με «όχημα» κοινό τους ψεύτικο προφίλ στα social media
NewsroomΕκβίαζε 39χρονη και απέσπασε από αυτήν το συνολικό ποσό των περίπου 80.000 ευρώ μία 40χρονη, η οποία συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενη για υπόθεση εκβίασης κατ’ εξακολούθηση.
Είχε προηγηθεί καταγγελία της 39χρονης Ελληνίδας, σύμφωνα με την οποία η 40χρονη, επίσης Ελληνίδα, την εκβίαζε από τις αρχές του 2018.
Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες, έχοντας δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνομιλούσαν αμφότερες με ημεδαπό άντρα. Η 40χρονη ανέφερε ψευδώς ότι ο άντρας και ο αδερφός του, όταν κατάλαβαν ότι πρόκειται για ψεύτικο προφίλ, ήθελαν να κινηθούν νομικά εναντίον της 39χρονης αν δεν προέβαινε στη συστηματική πληρωμή διαφόρων χρηματικών ποσών. Επιπρόσθετα, δημιούργησε αίσθημα φόβου στην παθούσα, λέγοντας ψευδώς ότι οι δύο άντρες τις παρακολουθούσαν, με αποτέλεσμα να δώσει το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.
Βραδινές ώρες Τρίτης 20 Ιουλίου, σε προκαθορισμένο ραντεβού σε περιοχή των Σερρών, εμφανίσθηκε η 40χρονη και συνελήφθη, όταν παρέλαβε συμφωνηθέν ποσό ύψους 300 ευρώ.
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους