Ελλάδα
|
05.08.2024 15:01
Κουφονήσια: 29χρονη κατήγγειλε ότι 43χρονος την τράβηξε βίντεο ενώ έκανε μπάνιο
NewsroomΕφιαλτικές στιγμές έζησε 29χρονη που παραθέριζε στα Κουφονήσια.
Σύμφωνα με καταγγελία της ο 43χρονος την βιντεοσκοπούσε ενώ έκανε μπάνιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Μόλις η ίδια το αντιλήφθηκε το κατήγγειλε στην αστυνομία, η οποία εντόπισε στην περιοχή και συνέλαβε τον 43χρονο.
Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του ενώ στο προσωπικό του κινητό βρέθηκε και άλλο υλικό από ένα ζευγάρι.
Είχε τραβήξει και άλλο ζευγάρι
Σύμφωνα με το OPEN και τον Γιάννη Ζιάγκα, οι αρχές βρήκαν στο κινητό του 43χρονου βίντεο από ένα άλλο ζευγάρι σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές στο μπάνιου του ίδιο ξενοδοχείου. Οι αρχές ερευνούν αν και άλλοι παραθεριστές έχουνε πέσει θύματα του ίδιου ανθρώπου.
Διαβάστε ακόμη
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση