Ελλάδα|10.08.2024 12:21
Πάτρα: Εργαζόμενη στην καθαριότητα παρασύρθηκε από όχημα - Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
NewsroomΣτο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι και στον θώρακα νοσηλεύεται μια εργαζόμενη του τομέα καθαριότητας του δήμου Πατρέων, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή Ροϊτικα.
Η εργαζόμενη μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν σε φορτηγό της υπηρεσίας, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο, με το οποίο έγινε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ, στο πλευρό της βρίσκεται και ο Δήμαρχος Πατρέων.
Διαβάστε ακόμη
- Εφιαλτικές προβλέψεις: Χωρίς άμεση δράση, οι πυρκαγιές στην Ευρώπη θα αυξηθούν κατά 39% στο καλύτερο δυνατό κλιματικό σενάριο
- Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ακυρώνει τις συναυλίες του για λόγους υγείας
- Διπλή ζωή: Η περίεργη ιστορία του αγοριού που ισχυριζόταν ότι είναι μετενσάρκωση ενός γκάνγκστερ που δολοφονήθηκε
- Η εκδίκηση του καλαμαριού: Πώς 20 τόνοι ψαριού «ξεχύθηκαν» στους δρόμους του Ρόντ Άιλαντ