Χίος: Έκλεισαν την παραλία της Αγίας Φωτιάς - Φόβοι για νάρκη στον βυθό
NewsroomΚλειστή θα παραμείνει η παραλία της Αγίας Φωτιάς (Αγία Φωτεινή) στη Χίο μετά από τον εντοπισμό άγνωστου αντικειμένου στον βυθό.
Μέχρι την εξακρίβωση και ανάσυρσή του η παραλία αποκλείστηκε.
Πρόκειται για νάρκη;
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου προχώρησαν σε αποκλεισμό της παραλίας το βράδυ της Δευτέρας (12/08), μετά την πληροφορία που έλαβαν από λουόμενο ότι στον βυθό -περίπου 20 μέτρα από την ακτή- υπάρχει άγνωστο αντικείμενο.
Oι αρχές εκτίμησαν ότι ενδεχομένως να πρόκειται για νάρκη, με αποτέλεσμα να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, που προβλέπουν τον αποκλεισμό της παραλίας με κορδέλες. Η παραλία έμεινε φυλασσόμενη όλο το βράδυ, ενώ ενημερώθηκε ήδη η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, η οποία αναμένεται να προχωρήσει την Τρίτη (13/08) σε όλες τις ενέργειες για την εξακρίβωση του αντικειμένου και την ανάσυρσή του.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία η παραλία της Αγίας Φωτιάς θα παραμένει κλειστή.
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας