Έκκληση από τον Δήμο Πολυγύρου σε κατοίκους και επισκέπτες για λελογισμένη χρήση νερού
NewsroomΈκκληση σε κατοίκους και επισκέπτες για λελογισμένη χρήση του νερού και για αποφυγή πρακτικών που οδηγούν στην κατασπατάλησή του, όπως για παράδειγμα πλύσιμο αυλών, αυτοκινήτων και δρόμων, για καλλιέργεια και πότισμα κήπων, απευθύνει ο Δήμος Πολυγύρου στη Χαλκιδική.
Τι αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως οι «οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με τον ήπιο χειμώνα, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Δήμο Πολυγύρου, όπως και τις περισσότερες περιοχές της χώρας, σε ό,τι αφορά τα αποθέματα νερού».
Προστίθεται πως «οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται, με την κορύφωση της τουριστικής περιόδου και η κατανάλωση νερού έχει χτυπήσει κόκκινο. Για το λόγο αυτό κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη να γίνει σωστή διαχείριση, ώστε να μπορέσει ο δήμος να ανταποκριθεί, όσο είναι δυνατό, στις απαιτήσεις του κόσμου».
- Μέχρι πού θα το πάει ο Ερντογάν: Η ενόχληση για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και το επικίνδυνο σκηνικό στο Αιγαίο
- Τσίπρας: Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης με κατώτατο 1.000 ευρώ, ΦΠΑ 6% και κατάργηση Πανελλαδικών
- Τρόμος στη Ρωσία: Η στιγμή που πολεμικό ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο
- Οι «μονόκεροι» της Αρκτικής έφεραν δυσάρεστα νέα: Τι συμβαίνει κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας