Ελλάδα|27.08.2024 12:00
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκαν 14 εγκληματικές οργανώσεις - 37 συλλήψεις
Newsroom«Φρένο» στη δράση 14 εγκληματικών οργανώσεων, που δρούσαν τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες περιοχές, έβαλε η Ελληνική Αστυνομία. Όπως αναφέρει το thestival.gr, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί ταυτόχρονα 37 μέλη των εγκληματικών αυτών οργανώσεων.
Οι συλληφθέντες εμπλέκονται -σύμφωνα με πληροφορίες- σε ληστείες, κλοπές, τοκογλυφία, ναρκωτικά και άλλα αδικήματα.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστές το απόγευμα της Τρίτης 27 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της υπόθεσης από την ΕΛΑΣ.
Το πρωί της Τρίτης, οι συλληφθέντες πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη
- Πλημμύρα στη Βάρη: Έψαχνε 4 ώρες τη σύζυγό του και τη βρήκε... πάνω σε δέντρο!
- Καρυστιανού για δίκη Τεμπών: Προτιμώ να αλλάξει η έδρα - Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τη Λάρισα
- Πνιγμός στο Άστρος Κυνουρίας: Ο 53χρονος πριν χάσει τη ζωή του έσωσε παιδί που πάλευε με τα κύματα
- Αποκάλυψη Bloomberg: Ο Τραμπ θέλει «λευκή επιταγή» για στρατιωτική παρουσία - Αυτό είναι το σχέδιο του