Φυλακές Δομοκού: Συμπλοκή ανάμεσα σε κρατούμενους - 41χρονος στο νοσοκομείο
NewsroomΆγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (27/08) στις φυλακές Δομοκού.
Από τη συμπλοκή ένας 41χρονος κρατούμενος τραυματίστηκε σοβαρά. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Όπως αναφέρει το LamiaReport, το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ ενός 32χρονου και ενός 30χρονου. Κατά το περιστατικό ο πρώτος (32χρονος) φέρεται να χρησιμοποίησε και μαχαίρι. Οι άλλοι δύο (30χρονος και 41χρονος τραυματίας) χτυπήθηκαν μεταξύ τους με χέρια και με πόδια.
Αιχμηρά αντικείμενα και μαχαίρια στην έρευνα των σωφρονιστικών υπαλλήλων
Ο 41χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι. Και οι τρεις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν, όπως προβλέπεται από το νόμο, λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Δομοκού που διενεργούν και την προανάκριση. Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα κελιά της πτέρυγας όπου έγινε η συμπλοκή, η οποία αποκάλυψε ένα μεταλλικό μαχαίρι, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα αυτοσχέδιο σουβλί.
Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
- Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα