Ελλάδα|30.08.2024 15:43
Λέσβος: Στον ανακριτή ο πυροσβέστης που κατηγορείται για βία κατά της συντρόφου του
NewsroomΞεκίνησε η απολογία του 36χρονου πυροσβέστη που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στο δικαστήριο Λέσβου.
Ο 36χρονος κατηγορείται ότι το βράδυ της Κυριακής (25/8) ξυλοκόπησε τη σύντροφό του μπροστά στο δίχρονο παιδί τους, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ο κατηγορούμενος πυροσβέστης από το 2020 μέχρι το 2023 είχε απασχολήσει άλλες 4 φορές την αστυνομία με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, τόσο από την νυν σύντροφό του όσο και από την προηγούμενη.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η σύντροφός του τον έβρισε και υπέβαλε μήνυση σε βάρος της, ενώ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το πυροσβεστικό σώμα.
Διαβάστε ακόμη
- Εκλογές στο Ισραήλ: «Έλλειψη εμπιστοσύνης στον Νετανιάχου» βλέπει ο Άιζενκοτ - Το θρίλερ των 61 εδρών και τα σενάρια διαδοχής
- Εξιχνιάστηκε κι άλλη δολοφονία του διαβόητου serial killer Τεντ Μπάντι, μετά από 50 χρόνια
- «Λάθος» δρόμος, σωτήρια επέμβαση: Οδηγός έχασε τον δρόμο του λόγω GPS και έσωσε 14μελή οικογένεια
- Οδηγός βαν παρέσυρε σκόπιμα ποδηλάτη επειδή... τον έφτυσε - Δείτε βίντεο