Πύργος: Πατέρας φέρεται να κακοποιούσε χρόνια τις δίδυμες κόρες του - «Με χτύπησε με γροθιά, λιποθύμησα»
NewsroomΣοκάρει υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στον Πύργο. Πατέρας διδύμων παιδιών κατηγορείται για κακοποίηση και, μάλιστα, την καταγγελία έκανε το ένα κορίτσι, 13 ετών.
Ειδικότερα, στις 27 Αυγούστου το «Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποιεί την αστυνομία καθώς στο παράρτημα της πόλης βρισκόταν ένα κορίτσι μόλις 13 ετών το οποίο κατήγγειλε κακοποιητική συμπεριφορά από τον πατέρα της:
«Έχει κακοποιητική συμπεριφορά από τότε που ήμουν 8 ετών. Με βρίζει και με απειλεί. Πριν από λίγες ημέρες με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και εγώ λιποθύμησα».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, όπως γράφει το patrisnews.com, ο πατέρας είναι αυτός που έχει την επιμέλεια των παιδιών ενώ αμέσως μετά τις αποκαλύψεις του κοριτσιού ενημερώθηκε ο Αντεισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων ο οποίος και έδωσε εντολή για προστατευτική φύλαξη του παιδιού ενώ διατάχθηκε και άμεση κοινωνική έρευνα.
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες