Χανιά: Πώς μια εργαζόμενη σε ξενοδοχείο έχασε 3.700 ευρώ από απάτη
NewsroomΜία 22χρονη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο στα Χανιά έπεσε θύμα μιας καλοστημένης απάτης την Πέμπτη (29/8), χάνοντας 3.700 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό.
Όλα άρχισαν όταν η όταν η νεαρή δέχθηκε τηλεφώνημα από άνδρα που συστήθηκε ως λογιστής του ξενοδοχείου, ο οποίος υποστήριξε ότι δικαιούται ένα εργασιακό επίδομα. Για να το λάβει όμως, έπρεπε πρώτα να δώσει τους κωδικούς του τραπεζικού της λογαριασμού.
Πιστεύοντας τον άνδρα, η 22χρονη παραχώρησε τους κωδικούς της. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, 3.700 ευρώ εξαφανίστηκαν από τον τραπεζικό της λογαριασμό, όπως γράφει το cretapost.
Στα ίχνη του απατεώνα οι Αρχές
Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε αμέσως την απάτη στις Αρχές, που έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσουν τον δράστη.
Η αστυνομία προειδοποιεί μάλιστα τους πολίτες οποιασδήποτε ηλικίας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην δίνουν ποτέ προσωπικές ή τραπεζικές πληροφορίες μέσω τηλεφώνου, ειδικά όταν δεν είναι βέβαιοι για την ταυτότητα του καλούντος.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες σε όλη τη χώρα: Κρίσιμο 48ωρο με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Το Σάββατο η πανελλαδική διάσκεψη στη Νίκαια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα