Ελλάδα|02.09.2024 21:52
Χιλιάδες φλαμίνγκο επέστρεψαν στη λίμνη Κερκίνη για τον χειμώνα
NewsroomΣτη λίμνη Κερκίνη επέστρεψαν πριν από λίγες ημέρες τα φλαμίνγκο, μαγεύοντας του παρατηρητές.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Ρέκλο, που διατηρεί παραδοσιακό ξενώνα στην περιοχή, φέτος ο πληθυσμός των φλαμίνγκο είναι μειωμένος, προσεγγίζοντας τα 4.000.
Τα φλαμίνγκο φεύγουν στα τέλη της άνοιξης για τη νότια Γαλλία και την Ιταλία και επιστρέφουν τον Σεπτέμβρη στην Κερκίνη με τα μικρά τους για να ξεχειμωνιάσουν.
Διαβάστε ακόμη
- Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
- Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
- Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
- Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις