Συνελήφθη ιερέας που απείλησε την πρεσβυτέρα γιατί έκανε φασαρία όταν μαγείρευε
NewsroomΧειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη σε έναν 60χρονο ιερέα που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας.
Τι κατήγγειλε η 48χρονη στους αστυνομικούς
Ο ιερέας συνελήφθη μετά την καταγγελία της 48χρονης συζύγου του στην αστυνομία, έπειτα από καβγά που προηγήθηκε στο σπίτι τους. Αφορμή για τον καβγά, φαίνεται πως στάθηκε το γεγονός ότι η γυναίκα μαγείρευε αργά χθες το βράδυ προκαλώντας φασαρία.
«Πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι και με υψωμένη γροθιά ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και απαίτησε να σταματήσω να μαγειρεύω» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.
Η ίδια κατήγγειλε ότι με τον ιερέα έχει συχνά προστριβές τα δύο τελευταία χρόνια - κι αφότου ξεκίνησε να εργάζεται - κατηγορώντας τον 60χρονο ότι της ασκεί ψυχολογική βία και της μιλάει απαξιωτικά εξυβρίζοντάς την.
Τον είχε καταγγείλει και στο παρελθόν
Ανέφερε δε ότι και το περυσινό καλοκαίρι απευθύνθηκε στην αστυνομία ύστερα από έναν ακόμη καβγά για ασήμαντη αφορμή και τότε ο ιερέας φέρεται να την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα την κρεμάσει.
Πάντως, η καταγγέλλουσα κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη εις βάρος του 60χρονου συζύγου της παρά μόνο να απομακρυνθεί από την οικία τους και να εκδοθεί περιοριστικός όρος μη προσέγγισής της, λόγω των καθημερινών εντάσεων που βιώνουν.
Ο ιερέας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
- Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
- Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
- Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
- Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία