Πειραιάς: Χειροπέδες σε 35χρονο και 31χρονη που άνοιγαν σπίτια και καταστήματα
NewsroomΧειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στον Πειραιά σε μία 31χρονη και έναν 35χρονο, οι οποίοι άνοιγαν σπίτια και καταστήματά στην Αττική
Αστυνομικοί που περιπολούσαν τους εντόπισαν τη Δευτέρα στα Καμίνια και τους κάλεσαν για έλεγχο. Στη θέα τους οι κατηγορούμενοι απέκρυψαν πιστόλι με γεμιστήρα και 5 φυσίγγια στο σκελετό του αυτοκινήτου, προκειμένου να διαφύγουν.
Στο πλαίσιο περαιτέρω έρευνας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι τουλάχιστον από τον Ιούλιο είχαν διαρρήξει τουλάχιστον 5 σπίτια και καταστήματά στη Ν. Σμύρνη, το Περιστέρι και το Θησείο.
Κουβαλούσαν πιστόλι
Ως προς τη μεθοδολογία δράσης τους, ο 35χρονος εισερχόταν σε οικίες και καταστήματα, από όπου αφαιρούσε χρηματικά ποσά, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα, ενώ η 31χρονη παρείχε οδηγίες και κατευθύνσεις στο συνεργό της.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα και 5 φυσίγγια, 13 γραμμ. κοκαΐνης, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 825 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών