Ρέθυμνο: Προφυλακιστέα τα δύο αδέρφια για τον άγριο ξυλοδαρμό του 26χρονου τουρίστα - Τι είπαν στην απολογία τους
NewsroomΠροφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο άνδρες από τα Χανιά, έως την εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση σε 26χρονο Γάλλο, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η υπόθεση αναβαθμίστηκε σε κακούργημα και παραπέμφθηκε σε Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την ολοκλήρωσή της.
Λίγο μετά τις 15:30, εξήλθαν από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, οι τέσσερις νεαροί που απολογήθηκαν για την επίθεση.
Σε αντίθεση με τα αδέλφια που οδηγήθηκαν στις φυλακές, οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Στην απολογία τους ανέφεραν πως δεν συμμετείχαν στον καυγά, αλλά προσπάθησαν να τον αποτρέψουν.
Πάντως και οι τέσσερις, θα δικαστούν εκ νέου.
Να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια