Αστυνομικός συνελήφθη για εμπρησμό στη Ζάκυνθο - Και δεν είναι η πρώτη φορά
NewsroomΈνας 58χρονος δημοτικός αστυνομικός συνελήφθη για εμπρησμό στη Ζάκυνθο, κατηγορούμενος για την πρόκληση δύο διαφορετικών πυρκαγιών σε μία ημέρα στο νησί.
Σύμφωνα με το δελτίο του Star, o αστυνομικός κατηγορείται για δύο φωτιές, που φέρεται να άναψε την ίδια ημέρα σε διαφορετικά σημεία. Ενδιαφέρον αποτελεί το ότι ήταν γνωστός στην πυροσβεστική.
Αυτό διότι, το 2021 είχε συλληφθεί ξανά για εμπρησμούς, είχε προφυλακιστεί επί 18μηνου, ενώ είχε τεθεί και σε υποχρεωτική αργία.
Ο σταθμός επικαλείται πληροφορίες, που θέλουν ο αστυνομικός να έβαλε τις φωτιές με εντομοαπωθητικά, συγκεκριμένα με τα γνωστά εύφλεκτα «φιδάκια», ανάβοντάς τα και πετώντας τα σε ξερά χόρτα.
Στον 58χρονο, που εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, επεβλήθη πρόστιμο 9.322 ευρώ, και πρόκειται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
- Vegans μετά το hype - Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;
- Βαρύς φόρος αίματος στην Τουρκία: 16 νεκροί και 30 τραυματίες από τα διαδοχικά τροχαία στην Αττάλεια
- Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε ρέμα στη Νέα Πέραμο - Έρευνα από το Ανθρωποκτονιών
- Απανωτά «χτυπήματα» της κακοκαιρίας: Ποτάμια οι δρόμοι σε Λάρισα, Κεφαλονιά και Σαντορίνη - Ισχυρές χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα