Ελλάδα|09.09.2024 21:23
Πειραιάς: Ισόβια στον 68χρονο που δολοφόνησε 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ, πριν 1 χρόνο
NewsroomΚαταδικάστηκε ο 68χρονος που, πριν έναν χρόνο, δολοφόνησε άγρια έναν 39χρονο υπάλληλο σε πάρκινγκ στον Πειραιά.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου του 2023, με τους δύο άνδρες να διαφωνούν για την όχληση που φαίνεται να προκαλούσε στη γειτονιά ο χώρος στάθμευσης.
Ο 68χρονος, τότε, πήγε στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα του, πυροβόλησε δύο φορές εν ψυχρώ τον 39χρονο, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά να τον κρίνει σήμερα (9/9) ομόφωνα ένοχο και να του επιβάλλει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, σύμφωνα με τον Alpha.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς