Βοιωτία: Δύο αδέλφια εγκλωβίστηκαν σε βουνό - Επιχείρηση από την ΕΜΑΚ
NewsroomΣε εξέλιξη είναι επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ, η Ορειβατική Ομάδα της οποίας μεταβαίνει στη Βοιωτία, όπου έχουν εγκλωβιστεί δυο αδέλφια Γερμανικής υπηκοότητας, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα δυο αδέλφια, ηλικίας 66 και 69 ετών, πήγαν βόλτα στο βουνό στην περιοχή "Βαθειά Λάκκα", πάνω από το χωριό Άσκρη Βοιωτίας.
Οι περιπατητές έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να πέσει το σκοτάδι και να εγκλωβιστούν στο βουνό και κάλεσαν σε βοήθεια.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει και πρόβλημα με την καρδιά του.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το τοπικό κλιμάκιο της ΠΥ στην περιοχή, ενώ κλήθηκε και η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία, για τον εντοπισμό και τη διάσωση των περιπατητών.
- Ταυτοποιήθηκε ο «ασθενής μηδέν» της έξαρσης του χανταϊού - Ποιος ήταν και τα σενάρια για το πώς κόλλησε
- Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία των Metallica - Γεμίζει ασφυκτικά το ΟΑΚΑ
- Τρομακτικό βίντεο: Ελέφαντας ξεσπά διαλύοντας αυτοκίνητα και σκοτώνοντας οδηγό φορτηγού
- Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω